Plantsy - Liefde voor bloemen en planten
Vandaag besteld, morgen in huis*
Gratis Ruilen & Retourneren
Altijd gratis verzending in Nederland

Betalingsmethodes

Je kunt bij Plantsy jouw online bestelling op verschillende manieren betalen. Bekijk hieronder het overzicht van betaalmethodes:

Al onze betalingen worden verwerkt door Mollie. Mollie is een payment service provider uit Nederland. Wanneer u iets bij een online winkel koopt zal Mollie de betaling van u naar de verkoper verwerken. Vandaar dat de kans bestaat dat u Mollies naam ziet staan bij uw bank overzicht en niet de naam van de online winkel.

iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd en veilig online betalen. U rekent af in uw vertrouwde internetbankieren omgeving van uw eigen bank.

Creditcard
In samenwerking met uw creditcardmaatschappij zal Plantsy voor de uitvoering van de betaling zorgdragen. Gecontroleerd door middel van de veiligheidscode van Visa en Mastercard. Betaal jouw bestelling via je creditcard door je creditcardnummer, vervaldatum en veiligheidscode in te voeren.

Paypal
Betaal gemakkelijk uw bestelling met Paypal. Wanneer u voor deze betalingsmogelijkheid kiest, zult u omgeleid worden naar de website van Paypal om daar in te loggen en vervolgens de betaling uit te voeren. Voor meer informatie kunt u de website van Paypal raadplegen.

Klarna achteraf betalen
Als u kiest voor een betaling via een Klarna Factuur ontvangt u een factuur als de bestelling bij u bezorgd is. Hierna heeft u 14 dagen de tijd om deze factuur te betalen aan Klarna. In uw Klarna account kunt u gemakkelijk al uw facturen bijhouden. *Voor bedrijven is het niet mogelijk om met Klarna te betalen. Deze richtlijn is bepaald door Klarna en Plantsy kan hier geen verandering in brengen.

Heeft u problemen met uw betaling? Zie hieronder een aantal oorzaken voor een geweigerde betaling.

IDeal

Creditcard

Paypal

Klarna

Neem a.u.b. contact op met Klarna voor verdere vragen over uw Klarna account.
U kunt contact opnemen met Klarna via 020-8082852. Voor meer informatie kunt u op de website van Klarna kijken.